CALA JADE

CALA JADE

Cala Jade er et norsk kvalitetsmerke. De designer og produserer håndlagde vesker og tilbehør, og har alltid noe spennende å tilby. Merket er konstant på utkikk etter noe spesielt, noe de uttrykker gjennom fantastiske design.

Det som kjennetegner design fra Cala Jade er et avslappet og feminint look. Det er det som danner fundamentet i alle produktene, og her kan du kikke nærmere på et bredt utvalg av blant annet belter og vesker. Vi er hele tiden oppdaterte på kolleksjonene deres så vi har alltid noe spennende å tilby fra dette norske merket.

Merket legger stor vekt på høy kvalitet i alle produksjonsledd. De har en stor lidenskap og interesse for detaljer og materialvalg, og det er absolutt ingenting som overlates til tilfeldighetene. Når du velger et produkt fra Cala Jade, kan du derfor være helt sikker på at alle de håndlagde produktene er av aller høyeste kvalitet. Det er et norsk merke som står for både stil og kvalitet, og dette er nok hovedårsaken til at de nå har blitt så store. Ikke bare her i landet, men også i utlandet.